Nudisme

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Nudisme
Op zoek naar Nudisme? - Zoek Nudisme in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Nudisme, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Nudisme > Forum > Archief > erectie
  Johannes  1. Geplaatst op 25 augustus 2003 om 00:42 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

het is gebeurt mn aller eerste onverwachte en onvervalste erectie op het naturisten strand.gelukkig viel het niet al te erg op.het gebeurde met een steeds terug kerende wind die over mn onbesneden piemeltje vreef.pf en dat net toen ik plat op mn rug lag te zonnekloppen.ik sliep al een beetje en had nog niet door dat hij al van mn teelballen waar hij eerst lag was omhoog gegaan gegaan en plat op mn onderbuik lag in aller volste lengte. ik ben wakker geworden en schrok even.ik lag tussen 2 gezinnen met kleine kinderen in.en ik ben maar snel op mn buik gaan liggen tot de erctie over was.
wie kan er over mee praten over deze typische manlijk probleem .en wat me vooral intereseert hoe gebeude het en hoe heb jij je
zelf proberen te redden van dit probleem....
schijven maar.......

  Diederik  2. Geplaatst op 18 september 2003 om 09:15 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik ben nu nog een beginnende naturist. Wanneer ik op mijn terras lig en ik doe mijn ogen dicht. Dan gebeurt het regelmatig dat ik toch aan mijn mooie naakte vrouw en aan andere naakte vrouwen denk of dat de wind over mijn geslacht blaast. Dan voel ik dat mijn penis snel tot ¾ van zijn maximum grootte komt. Door snel aan wat anders te denken gaat dat wel langzaam over. Maar het gemakkelijkste is dan om eens goed aan men penis te trekken. Dit kan ik nog want ik lig op ons terras en niemand kan mij zien. Wanneer je dan op een naturistenstrand ligt moet je dan wachten tot je thuis bent en blijf je dan niet voor de rest van de dag met een grote penis rond lopen of liggen. Want de kans op mooie naakte vrouwen te zien is toch reëel.  Diederik  3. Geplaatst op 22 september 2003 om 17:56 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Dit wordt toch geen ordinair forum voor niet naturisten of nudisten.

Ik was aan het surfen op een paar naturistensites en wat ben ik daar tegengekomen.
Een filmpje waar je op een naturistvriendelijke wijze een stijve penis kunt wegstoppen. Je moet zeer goed kijken om zijn stijven te zien. Het is het filmpje “Brad” op http://www.coccovision.com/free_clips.html


  Diederik  4. Geplaatst op 23 september 2003 om 08:09 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Zeg piemeltje. Kijk eens goed. De rechtse is de man, wel met lang haar.

Je ziet hoe de twee eerst samen naar zijn stijve pik kijken.
Dan wrijft de man over zijn stijve pik.

  Piemeltje  5. Geplaatst op 23 september 2003 om 11:57 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Je hebt wel gelijk .Het is ook zo onduidelijk filmpje.
Geeft niet mijn schuld.


  Johannes  6. Geplaatst op 02 oktober 2003 om 22:40 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

hallo dat was niet de reden om dit berichtje te sturen.ik bedoel dat het moeilijk is om een erectie te krijgen tussen de anderen naturisten(god zei dank)maar toch is het nu eens gebeurt .

  Peter  7. Geplaatst op 11 oktober 2003 om 15:56 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

ik heb ook wel een erectie geahd op stand of op de camping. Zeker als ik in slaap val !Ik schaam me daar niet voor het is een puur lichamelijk proces, als mensen zich eraan storen dan moeten ze er maar niet naar kijken.

  Diederik  8. Geplaatst op 14 oktober 2003 om 11:59 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Moeten wij ons schamen wanneer wij mannen een erectie krijgen? Een erectie is toch de normaalste zaak van de wereld. Wanneer dat je met een erectie krijgt op het naaktstrand ligt, zonder dat je begint te masturberen of te provoceren dan is dat toch geen problemen. Wij mannen weten en voelen wanneer we een erectie hebben en lopen toch niet rond daarmee.

Hoe kijkt een vrouw naar een man die met een erectie of een vergrote penis ligt te zonnen?

Hebben de vrouwen problemen wanneer de man niet met zijn erectie provoceert of duidelijk aan het schouwen is?


  Popie  9. Geplaatst op 15 oktober 2003 om 20:50 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Vooral als een vrouw er naar gaat kijken .
Maar die zie je bijna nooit op forums.

  Peter  10. Geplaatst op 16 oktober 2003 om 18:59 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

helemaal eens. ik denk dat het liggen met een erectie geen enkel probleem hoeft te geven, als je er maar niet aan gaat liggen rukken ! want dan wordt het iets waar je andere mensen mee kan kwetsen.
toevallig was ik vorige week in de sauna en kreeg een erectie, ik wordt al snel ee beetje stijf. ik kreeg toen wel de vraag of ik het met mijn handdoek wilde bedekken van een man ! ik heb gevraagd waarom ?? antwoord was dat ik een viezerik was om er zo bij te gaan liggen ! terwijl ik gewoon in de sauna lag en wat in doezelde, voor mij juist een teken van totale ontspanning
helaas........ ik heb mijn haddoek eroverheen gelegd. Jammer maar ik heb dan niet de moed om gewoon te blijven liggen ( die erctie was door dit wakker worden en opmerkingen trouwens snel verdwenen !

Ga naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X